DJ Fabrice & team staan garant en gekend voor een perfecte service op maat zowel op muzikaal vlak als op vlak van klank- en lichttechnieken. Reeds méér dan 25 jaar verzorgen wij het feestplezier voor huwelijks-,verjaardags- en bedrijfsfeesten. 

DJ Fabrice & team (FM PRODUCTIONS) kunnen alle stijlen aan. Ook wanneer u een fuif organiseert of iemand met een muziekspektakel wenst te verrassen. Muziek uit de jaren 60-70-80-90 tot de hedendaagse hits mixen wij naadloos tot één geheel. Verras ons met uw idee!

Zoekt u enkel een DJ? Dat kan, maar we bieden u nog veel meer aan, zoals installatie licht en geluid, standenbouw, technische support,… FM EVENTS beschikt over de meest moderne kwaliteitsapparatuur op gebied van geluidsinstallatie en verlichting. Met onze LED uplighters toveren we elke kille ruimte om tot een gezellige locatie. We houden van de uitdaging om feestlocaties prachtig uit te lichten. Een absolute eyecatcher die resulteert in een strak of juist romantisch tafereel. Eén ding is zeker: u zorg voor een feestelijk en unieke entree.

You only live once,
but if you do it right once is enough.


Referenties

Liesbeth & Bart | Hof ter molen-Leke | sept 2015 

Ambiance tot in de vroege uurtjes, oud en jong op de dansvloer, goeie muziek, kortom een droom van een trouwfeest De perfecte afsluiter van onze mooie dag!

Fien & Hadewijn | Salons Saint-Germain Diksmuide | nov 2015

Net terug van huwelijksreis willen we jou via dit mailtje nog eens van harte bedanken voor ons geslaagd dansfeest!  Van net na de openingsdans tot in de vroege uurtjes was de dansvloer drukbevolkt en dit met een zeer geslaagde mix van muziek.

Feestzalen

Kwaliteitslabel

FM Productions is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.